Nieuwsoverzicht SD Times: Nieuw record voor de grootste programmeerwedstrijd, Arctic Wolf Managed Security Awareness en Esper Device DevOps-financiering

Het wereldwijde IT-servicebedrijf Tata Consultancy Services (TCS) heeft aangekondigd dat het negende seizoen van zijn TCS CodeVita een Guinness World Record heeft gewonnen als ‘s werelds grootste computerprogrammeerwedstrijd met in totaal 136.054 deelnemers.

De competitie voor 2021 bracht universiteitsstudenten van over de hele wereld samen om te zien wie wereldwijd tot de beste studentprogrammeurs behoorde.

“In een wereld waar technologie, innovatie en creativiteit een centrale rol spelen, voedt deze wedstrijd een passie voor programmeren bij briljante jonge mensen met verschillende educatieve, sociale, geografische en culturele achtergronden”, zegt Ananth Krishnan, de CTO bij TCS.

De wedstrijdkampioen van dit jaar was Ben Alexander Mirtchouk van het Stevens Institute of Technology in New Jersey.

Arctic Wolf Managed Security Awareness aangekondigd

Arctic Wolf heeft zijn Managed Security Awareness-programma aangekondigd dat organisaties helpt te leren hoe ze zich kunnen beschermen tegen social engineering, phishingaanvallen en diefstal van inloggegevens.

De oplossing omvat training en phishing-simulaties om de kans op een cyberdreiging te verkleinen en omvat ook 24/7 monitoring van accountovernames die de impact verkleint als inloggegevens worden onthuld.

“Onze unieke en geautomatiseerde aanpak zorgt voor vooruitgang in de loop van de tijd, terwijl de voortdurende betrokkenheid van het Concierge Security Team organisaties op de hoogte houdt van hun risicoblootstelling en bruikbare strategieën biedt om deze tot een minimum te beperken”, aldus Nick Schneider, de president van Arctic Wolf.

Esper $ 30 miljoen Device DevOps-financiering

Esper kondigde $ 30 miljoen aan financiering aan voor zijn IoT DevOps-platform.

Het platform van Esper is bedoeld om traditionele interne DevOps-teams te omzeilen door ontwikkelaars en ingenieurs in staat te stellen de implementatie en het beheer van gedistribueerde vloten van Android-edge-apparaten veilig te stroomlijnen, aldus het bedrijf.

“Net zoals AWS de tijd om een ​​webapplicatie op de markt te brengen snel versnelde, geeft Esper ontwikkelaars en ingenieurs het platform om hun speciale apparaten en bijbehorende apps exponentieel sneller op de markt te brengen”, schreef Yadhu Gopalan, de CEO van Esper in een blogpost.

Apache wekelijkse verzameling

Vorige week zag de Apache Software Foundation de release van Daffodil 3.1.0, die een nieuwe codegeneratie-back-end toevoegt en ondersteuning toevoegt voor het genereren van C-code met beperkte parse- en ongeëvenaarde mogelijkheden.

Recente uitgaven omvatten ook Karaf runtime 4.3.2, Calcite Avatica 1.18.0, Kafka 2.7.1, Allura 1.13.0, Qpid Dispatch 1.16.0 en SkyWalking Client JS 0.5.1.

Ook Ignite Summit – het belangrijkste evenement voor ontwikkelaars die Apache Ignite willen gebruiken, begint morgen.

Aanvullende details over al het nieuws van Apache zijn beschikbaar hier.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart