Introductie van het .NET Coding Pack voor VS Code – Aan de slag met C # voor beginners

Probeer je te leren coderen? Of misschien ben je een opvoeder of een student, of ken je iemand die wij zijn? Soms is het intimiderend als je alle dingen in overweging neemt die je moet installeren en uitvoeren om aan de slag te gaan.

Welnu, we hebben een reeks alles-in-één installatieprogramma’s gemaakt – coderingspakketten – waarmee u in Python, Java of vanaf vandaag C # en .NET kunt werken!

Bekijk http://dot.net/learntocode en https://code.visualstudio.com/learntocode

Ik ben verheugd om onze preview van het .NET Coding Pack aan te kondigen. Je kunt het pakken op http://dot.net/learntocode! We hebben een .NET Coding Pack voor Windows en een .NET Coding Pack voor Mac.

Als u klaar bent met installeren, drukt u gewoon op Voltooien en Visual Studio Code wordt gestart in deze .NET Interactive Notebook!

Het is net als Microsoft Word, behalve dat sommige alinea’s woorden zijn en sommige alinea’s (genaamd “cellen”) code zijn die u kunt uitvoeren! 

Beschouw dit als een bètaversie omdat we feedback en bugs van u willen!

We gaan notebooks en cursusmateriaal ontwikkelen, maar wat nog belangrijker is: JIJ kunt ook .NET Interactive Notebooks maken en deze delen op GitHub!

Voeg codecel toe

U kunt Markdown (tekst) of code toevoegen en deze vervolgens delen met uw vrienden of studenten!

OPMERKING: Als je een professionele ontwikkelaar bent en Visual Studio of Visual Studio Code al hebt geïnstalleerd, heb je dit coderingspakket niet nodig. Het pakket installeert deze dingen lokaal als anonieme gebruiker. U kunt gewoon degene toevoegen die u niet heeft.

  1. Installeer de nieuwste Visual Studio-code.
  2. Installeer de nieuwste .NET 5 SDK
  3. Installeer de .NET Interactive Notebooks-extensie vanaf de markt.
  4. Download onze Aan de slag met C # Notebook en open het in VS Code.

Probeer het eens op http://dot.net/learntocode en meld problemen hier https://github.com/dotnet/vscode-dotnet-pack

Zorg er ook voor dat u naar beneden scrolt op http://dot.net/learntocode, want er zijn VEEL video’s en documenten om u op uw reis te helpen! We hebben cursusmateriaal en training op https://docs.microsoft.com/en-us/learn/dotnet/ en een community hier om te helpen https://dotnet.microsoft.com/platform/community.

Bijna elke dag hebben we YouTube-shows met echte mensen die praten over de dingen die ze maken met .NET! Bekijk dat op https://dotnet.microsoft.com/live en abonneer je op onze YouTube https://youtube.com/dotnet.


Sponsor: Verleng uw landingsbaan en vergroot uw bereik. Oracle for Startups levert enterprise-cloud tegen een startup-prijskaartje met gratis cloud-credits om u te helpen de grote vissen binnen te halen – vol vertrouwen. Kom meer te weten.


© 2021 Scott Hanselman. Alle rechten voorbehouden.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0