Verslag: de beste coderingsbootcamps om bij te wonen om een ​​​​baan bij de Big Five te krijgen

Het behalen van een diploma informatica is niet langer het enige pad naar een rol in software-engineering. Een aantal van de meest gewilde bedrijven in de tech-industrie om voor te werken, hebben geen hbo-opleiding nodig om een ​​baan te vinden en accepteren afgestudeerden van het coderen van bootcamps of kandidaten die een andere vorm van instructie hebben gevolgd.

Een nieuw rapport van het bedrijf voor technische onderwijsbronnen Overschakelen analyseerde welke bootcamps mensen banen kunnen opleveren bij de Big Five-bedrijven: Amazon, Apple, Facebook, Google en Microsoft.

Switchup analyseerde LinkedIn-gegevens van alumni van het coderen van bootcamps met banen bij de Big Five. Het analyseerde de arbeidsparticipatie van 370 bootcamps.

VERWANTE INHOUD: Bootcamps en MOOC’s halen STEAM op

De nummer één codeerbootcamp van medewerkers van de Big Five was Code Fellows. Elf procent van de afgestudeerden van Code Fellows is werkzaam bij de Big Five. Op de bootcamp stonden zo’n 2.000 alumni vermeld op LinkedIn. Het had een vergelijkbaar percentage alumni in dienst als Stanford University, en was hoger in vergelijking met Cornell University’s 9,44% en University of California-Berkeley’s 8,68%.

De volgende beste bootcamp was Hackbright Academy (5,82%), gevolgd door Hack Reactor (5,16%), Product School (4,94%), App Academy (4,71%), Coding Dojo (4,40%), Galvanize (3,98%), Fullstack Academy (3,19%), Algemene Vergadering (2,70%) en Udacity (2,39%).

Volgens Switchup is een van de grootste voordelen van het coderen van bootcamps boven de universiteit het prijskaartje. De duurste bootcamps kosten minder dan $ 30.000, terwijl topuniversiteiten meer dan $ 250.000 kunnen kosten.

“Over het algemeen toonden onze bevindingen aan dat coderingsbootcamps concurrerende werkgelegenheidsresultaten boden in vergelijking met computerwetenschappen van topuniversiteiten, tegen ongeveer 10% van de kosten”, schreef Sung Rhee, oprichter en CEO van Optimal, het moederbedrijf van Switchup, in een post.

Uit het onderzoek bleek dat bepaalde prestigieuze universiteiten, waaronder Stanford University, Cornell University en University of California-Berkeley, hogere werkgelegenheidscijfers hadden bij de Big Five, maar over het algemeen waren de gemiddelde werkgelegenheidscijfers voor afgestudeerden informatica en bootcamp-afgestudeerden vergelijkbaar. Het gemiddelde percentage alumni van een traditionele hogeschool werkzaam bij een Big Five-bedrijf was 6,60% en het percentage bootcamp-alumni was 6,03%.

“Terwijl traditionele computerwetenschappen nog steeds een belangrijke positie in het technisch onderwijs hebben, evolueert de industrie snel – sneller dan universitaire leerplannen kunnen veranderen, in veel gevallen. Deze vergelijkbare baanresultaten laten zien dat bootcamps een sterk alternatief kunnen zijn voor traditionele opleidingstrajecten. Gezien de enorme behoefte aan kortlopende opleidingsopties om werknemers na de pandemie om te scholen, zijn bootcamps goed gepositioneerd om de komende jaren een sleutelrol te spelen in het economische herstel”, schreef Rhee.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart