Internet en TV in 1 pakket afsluiten in België

Internet en TV. Zonder dat je het zelf weet, gebruik je beide gedurende een groot deel van de dag. Je kunt internet en TV dan ook tegenwoordig zien als een levensbehoefte. Je hebt het immers iedere dag als het ware nodig.

Maar goed internet, stabiel en snel, en goede TV, en daarmee bedoelen we zaken als de juiste kanalen, in HD, veel mogelijkheden om bijvoorbeeld programma’s later te kunnen bekijken, en interactieve televisie, dat kost natuurlijk wel een beetje. Vooral omdat je beide abonnementen los moet afsluiten. Los afsluiten? Nee, dat hoeft nu juist niet meer vandaag de dag. Sterker nog, het is veel beter om deze niet los en bij verschillende aanbieders af te sluiten, maar om internet en TV in één pakket af te sluiten, bij één en dezelfde aanbieder. Dat is vele malen goedkoper, en als er een probleem ontstaat, of er is een storing, dan hoef je maar één aanspreekpunt te bellen, en des te sneller is de storing of het probleem weer verholpen.

Internet en TV, en misschien ook nog bellen?

Een dergelijk pakket neem je af, als je geen telefoonabonnement nodig hebt voor een vaste telefoon. Als je dat wel nodig hebt, of al hebt lopen, dan kan je pakket nog voordeliger worden, als je internet, TV, en bellen in één pakket afneemt. We noemen dat dan een alles in 1 pakket. En dat is natuurlijk pas echt besparen, want daarbij kan de besparing per jaar als snel in de honderden euro’s lopen, en met deze besparing kan je natuurlijk allerlei andere leuke dingen gaan doen. Maar ook als je geen telefoonabonnement nodig hebt, en alleen maar een abonnement nodig hebt om te surfen, en om televisie te kijken, dan is het erg raadzaam om te vergelijken wat de prijzen hiervoor zijn bij de verschillende aanbieders, of met een mooi woord providers. Tip: kijk voordat je gaat vergelijken eerst naar de huidige snelheid van jouw internet. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van deze gratis Speedtest van Orange.

Voordelen 3-in-1 pakket

Wil je deze speciale Belgische Internet Packs vergelijken, zoals bijvoorbeeld met een vergelijkingstool, dan zie je niet alleen hoeveel je kunt besparen, maar per provider ook nog eens wat er allemaal extra mogelijk is, waardoor surfen, maar ook televisie kijken, nog mooier en makkelijker wordt. Bijvoorbeeld glasvezelinternet, waarbij je pas echt snel kunt surfen. Of allerlei extra kanalen op de televisie, zoals filmkanalen of sportkanalen, maar ook bijvoorbeeld het opnemen van televisieprogramma’s, zodat je deze later kunt bekijken.

Dus, de voordelen van één pakket nog even op een rijtje

  • Voordeliger
  • Soms gratis extra’s
  • Minder stress bij storingen
  • Meer mogelijkheden door extra opties.
  • Zelfs de optie om mobiel abonnement toe te voegen

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart