Hoe mobiele app-ontwikkelaars in te huren

Een van de meest effectieve manieren om uw bedrijf een boost te geven, is door een solide mobiele app te bouwen die het merkimago weerspiegelt en opvalt. Zo gaat een succesvolle mobiele app verder dan alleen een implementatie van krachtige technologie, het gaat ook om een ​​doordachte marketingaanpak.

Maar hoe huur je een goed afgeronde ontwikkelaar van mobiele apps in die beide kan hebben: diepgaande kennis van mobiele technologie en een breed begrip van marketingstrategieën? Welke stappen zou je bovendien kunnen zetten om het beste uit deze samenwerking te halen?

In dit artikel leggen we uit hoe je de juiste ontwikkelaars van mobiele applicaties inhuurt voor het bouwen van de meest robuuste en aantrekkelijke mobiele apps en welke regels je moet volgen om app-ontwikkeling nog voordeliger te maken.

Heb een goed begrip van het type app dat u wilt maken

De eerste en belangrijke stap voor een effectieve ontwikkeling van mobiele apps is het grondig onderzoeken van uw zakelijke vereisten. Dit zal u helpen uw product beter te begrijpen en te beseffen welk type mobiele app-ontwikkelaars u echt nodig heeft.

Denk aan de volgende punten:

  • heb je een app nodig om je huidige bedrijf uit te breiden of wil je een nieuw startend bedrijf starten? – een goed ontwikkeld bedrijf heeft zijn merkimago en uw app moet dit weerspiegelen, terwijl een nieuw opgericht bedrijf zijn merk- en app-imago helemaal opnieuw moet opbouwen;
  • welke zakelijke doelen moet uw toekomstige app bereiken en hoe moet hij dat doen? – dit zal u helpen om u te concentreren op de belangrijkste functionaliteit die u in uw app moet opnemen;
  • wie is je doelgroep? – door uw doelgroep te definiëren, kunt u beter begrijpen hoe u uw app-marketingcampagnes kunt lanceren en hoe u uw product na de release kunt ontwikkelen;
  • welke essentiële functionaliteiten en technologieën moeten ontwikkelaars van mobiele apps in uw app insluiten – dit punt bepaalt het type mobiele app dat u moet maken en het budget dat is gemoeid met de app-ontwikkeling.

Bepalen van het budget voor ontwikkelaars

Nu u een korte beschrijving van uw projectomvang heeft, is het tijd om de markt te verkennen.

De markt voor de ontwikkeling van mobiele apps heeft een breed scala aan diensten voor softwareontwikkeling en IT-personeel. Om er niet in verward te raken en de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden, moet u de grootte van uw toekomstige ontwikkelingsteam en het engagementmodel voor uw project bepalen.

Hiervoor kunt u kiezen tussen het inhuren van een toegewijd team van mobiele app-ontwikkelaars die werken voor een IT-bedrijf of het zoeken naar freelancers op gespecialiseerde sites.

Wanneer u ontwikkelaars van mobiele apps inhuurt bij een IT-bedrijf, staat een team van professionals klaar om een ​​volledige ontwikkelingsservice aan te bieden. Het betekent dat het team het app-ontwikkelingsproject vanaf het begin tot de release zal uitvoeren. Hoewel, als u besluit de bestaande mobiele app te verbeteren of uw team uit te breiden door een aantal experts uit te besteden, IT-bedrijven deze diensten ook tegen betaalbare prijzen aanbieden.

Kiezen voor freelancers is een goedkopere oplossing die uitstekend werkt voor kleine en kortlopende projecten. Er zijn veel zeer gespecialiseerde experts met ervaring in de ontwikkeling van mobiele apps in freelance. Hoewel het inhuren van freelancers voor langdurige projecten of het bouwen van complexe producten de risico’s van het falen van een mobiele app kan vergroten. Deze projecten brengen vaak een hoge mate van organisatie met zich mee, wat een probleem kan zijn voor freelancers, vooral als je een team van experts wilt verzamelen die nog nooit met elkaar hebben samengewerkt.

Bekijk de portfolio

Nu je de teamgrootte en het engagementmodel hebt bepaald, is de volgende stap het maken van een lijst met potentiële kandidaten. Controleer de sites en profielen van de mobiele ontwikkelaars en bekijk hun portfolio’s.huur programmeur in om een ​​app te maken

Het werkportfolio moet vergelijkbare producten bevatten als degene die u wilt bouwen. Zodra u de passende apps voor uw oplossing hebt gevonden, moet u:

  • kijk naar de details van de ontwikkelde app;
  • download de apps op uw gadget en controleer of ze soepel werken en populair zijn onder hun gebruikers.

Bekijk daarnaast de Tech-stack van de gekozen bedrijven, welke services ze bieden en welke functies ze in uw product kunnen opnemen. Als u bijvoorbeeld een mobiele app voor digitaal bankieren moet ontwikkelen, moet het kandidaat-bedrijf uitgebreide ervaring hebben met het werken met FinTech en Banking-as-a-Platform-diensten.

Bekijk ook de casestudy’s van de kandidaten, zelfs als deze niet gerelateerd zijn aan uw project en jarenlange ervaring. Dit zal u helpen te begrijpen hoe lang het bedrijf zijn diensten aanbiedt en of het succesvol is in de markt.

Vraag naar referenties

De volgende stap is het maken van een shortlist van de gekozen bedrijven. Bekijk alle kandidaten die je hebt gekozen en maak een top 5 van de beste. Nu is het tijd om met hen in contact te komen.

Maak voor het eerste gesprek een lijst met vragen die u wilt verduidelijken. Dit kunnen de vragen zijn die Tech-stack IT-bedrijven kunnen bieden om uw app te bouwen, een team van specialisten met cv’s en portfolio’s, communicatietools en referenties.

Referenties en getuigenissen van eerdere klanten kunnen u waardevolle inzichten verschaffen over de werkstijl en teamkwalificaties in de gekozen IT-bedrijven. U kunt de voormalige klanten bellen en hen om feedback vragen of de getuigenissen vinden op gespecialiseerde IT-sites zoals UpWork, Clutch, Github, LinkedIn.

Kies iemand met wie je een relatie kunt opbouwen

De ontwikkeling van mobiele apps is meestal een langdurig proces. Het kan enkele maanden tot een jaar duren, afhankelijk van de complexiteit van het project, het aantal ontwikkelaars in uw team, functies die u wilt opnemen en andere factoren. Op deze manier is communicatie een van de belangrijkste elementen die de succesvolle ontwikkeling van mobiele apps en gunstige arbeidsvoorwaarden bepalen.huur mobiele applicatie-ontwikkelaars in

Om sterke professionele relaties te hebben in uw toekomstige ontwikkelteam voor mobiele apps, moet u het bedrijf kiezen waarmee u zich prettig voelt. Hiervoor kunt u:

  • persoonlijke interviews houden met elk teamlid dat u in uw team inhuurt;
  • als u een ontwikkelingsbedrijf voor mobiele apps op afstand heeft, bezoek ze dan voor realtime offline communicatie;
  • raak betrokken bij het ontwikkelproces en stel vragen aan de projectmanagers en teamleden.

Bedrijfsmanagers moeten klaar zijn om in eenvoudige bewoordingen uit te leggen hoe het app-ontwikkelingsproces verloopt en de werkproblemen beleefd en vriendelijk oplossen.

Conclusie

Het inhuren van de juiste ontwikkelaars van mobiele apps is een essentieel onderdeel van het succesvol maken van apps. Een verkeerd gekozen persoon of een bedrijf kan u veel tijd en geld kosten. Daarom moet u zich goed voorbereiden voor het eerste contact met uw potentiële app-ontwikkelaars.

Hiervoor kunt u uw toekomstige project bekijken, de mobiele ontwikkelaars met geschikte Tech-stack vinden, de ervaring en diensten van de ontwikkelaars en IT-bedrijven onderzoeken.

Deze grondige voorbereiding bespaart u potentiële risico’s en onverwachte kosten nadat u uw mobiele app-ontwikkelingsproject heeft gelanceerd.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart