De SDaaS-gids voor 2021

Een van de wijdverbreide termen in IT is “SaaS” – “software as a service”, verwijzend naar een softwareleveringsmodel. Er is echter een andere term die recentelijk aan populariteit wint: “SDaaS” – “Software Development as a Service” – het staat voor een softwareontwikkelingsmodel, zeer gunstig voor een bedrijf dat overweegt een softwareontwikkelingsproject uit te besteden.

SDaaS is een on-demand softwareontwikkelingsservice die erop gericht is ervoor te zorgen dat het softwareontwikkelingsproces op dezelfde manier wordt afgehandeld als met een team van interne ontwikkelaars. Dit model stelt bedrijven in staat kosten en risico’s te verminderen die samenhangen met het onderhoud en de verbetering van IT-systemen, terwijl ze er toch voor zorgen dat hun systemen kunnen reageren op veranderende marktvereisten.

Waarom u SDaaS nodig heeft

Volgens een Coding Sans-rapport, in 2021 is het inhuren van eigen medewerkers de grootste uitdaging. In 2020 was capaciteit de grootste zorg van managers, maar het vormt nog steeds een behoorlijk deel van de uitdagingen. Aangezien aanwerving en capaciteit de belangrijkste problemen zijn, lijkt uitbesteding aan een toegewijd softwareontwikkelingsteam een ​​snelle oplossing te zijn, die een hoog kwaliteitsniveau belooft.

Kosten efficiëntie

SDaaS is een goede optie wanneer u een aantal projecten moet voltooien en opschalen, maar slechts een kort idee heeft van de reikwijdte of helemaal geen vereisten. Als dit uw geval is, is een toegewijd softwareontwikkelingsteam een ​​goede keuze. Het biedt u een efficiënte kosten- en tijdschatting en een samenwerkingsmodel waarmee u uw projecten succesvol kunt opleveren en kunt ondersteunen terwijl ze groeien.

Uw personeel mist de nodige vaardigheden

Misschien werkt uw bedrijf aan een nieuw product waarvoor vaardigheden vereist zijn die u niet in huis heeft, of heeft u extra bekwame werknemers nodig, maar wilt u geen tijd wegnemen van uw bestaande kernteam. Dit zijn enkele van de meest voorkomende scenario’s waarin bedrijven mogelijk hun team moeten uitbreiden.

Het inhuren van een toegewijd ontwikkelingsteam geeft u volledige controle over de ontwikkelaars, aangezien ze doorgaans fulltime en exclusief voor u werken. Door ze uitsluitend op uw project te laten focussen, vermindert u problemen met teambeheer en verhoogt u de productiviteit.

Het inhuren van doorgewinterde ontwikkelaars bij u in de buurt zou uw budget opblazen

Als het gaat om het ontwikkelen van uw product, stelt u hoge normen waarvoor bekwame softwareontwikkelaars nodig zijn. Maar de ontwikkelaars van dit niveau zijn misschien duur in uw regio, met tarieven die ver boven uw budget liggen. In dat geval kunt u het beste uw project uitbesteden aan een leverancier op een meer kosteneffectieve locatie. Met hetzelfde budget dat u heeft toegewezen, kunt u toptalent inhuren en toegang krijgen tot een pool van andere projectspecifieke resources.

Wat deze optie nog aantrekkelijker maakt, is dat het geen tijdelijke financiële oplossing is. Als het uitbestede softwareontwikkelingsteam effectief blijkt te zijn, kunt u een langetermijnregeling treffen met een specifieke maandelijkse kostentoewijzing die kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de behoeften van het team gedurende die periode.

U moet flexibel blijven

Tijd is geld, vooral als het gaat om softwareontwikkeling, daarom is het laatste dat uw bedrijf nodig heeft een langdurige aanwervingsprocedure. Als blijkt dat het werven van de juiste mensen langer duurt dan het daadwerkelijk bouwen van het product, dan heb je daar een probleem.

Betrouwbare outsourcingbedrijven voor softwareontwikkeling kunnen u snel voorzien van de specialisten die u nodig hebt, aangezien ze over voldoende beschikbare middelen beschikken. Een softwareleverancier kan binnen een paar weken of zelfs een paar dagen een ontwikkelingsteam voor u opzetten en het team eenvoudig opschalen om aan uw behoeften te voldoen.

U heeft een hoge interne omzet

Veel landen, zoals de Verenigde Staten en Australië, kampen met een tekort aan technisch talent. Gezien het feit dat de technische industrie het hoogste personeelsverloop heeft, is dit niet verrassend. Dit betekent dat zelfs als het je lukt om doorgewinterde specialisten aan te trekken en in te huren, de kans groot is dat ze binnen een jaar vertrekken.

Een toegewijd ontwikkelingsteam is betrouwbaar en toegewijd aan het succes van uw project. Met een toegewijd team aan boord hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop, want dat is de zorg van uw leverancier. Hoewel het vertrek van een teamlid een impact zal hebben op uw project, zal het minimaal zijn omdat uw leverancier bereid is die specialist te vervangen door een ander talent.

Voordelen van SDaaS

Stelt u zich eens voor dat u uw softwareontwikkelingscapaciteit naar behoefte kunt opschalen, on demand ontwikkelaars met elk vaardigheidsniveau kunt inhuren en een maandelijks bedrag kunt betalen zoals voor elke andere SaaS-service.

Prijsstelling op basis van resultaten

In de wereld van vandaag is een flexibel bedrijfsmodel met transparantie en schaalbaarheid een must. Interne softwareontwikkelingsteams worden geconfronteerd met hoge kosten zonder garantie op efficiëntie.

Er is geen vaste vergoeding bij SDaaS; u betaalt alleen voor de taken die u toewijst en het werk dat wordt afgeleverd. SDaaS-providers gebruiken vaak “Task List Methodology”, waardoor ze nauwkeurige schattingen kunnen geven voor elk project. In een snel veranderende zakelijke omgeving leiden dergelijke verbeterde prijsmodellen tot betere planning en snellere responstijden.

Korter aanwervingsproces

De wervingsprocedure voor elk ontwikkelingsbedrijf kost veel bedrijfsmiddelen, waaronder veel tijd en geld.

De opdrachtgever bewaakt de voortgang van het ontwikkelteam en beslist of het aantal specialisten moet worden verminderd of vergroot.

Wanneer een project meer specialisten vereist, kan de opdrachtgever nieuwe leden aannemen en wordt de kennis aan hen overgedragen. Maar u hoeft geen HR-specialisten of recruiters in te schakelen om uw toegewijde team te beheren – de leverancier vindt zelf het benodigde talent.

Volledige verstrekking van middelen

U kunt ook geld besparen op andere administratieve kosten, zoals fysieke faciliteiten, hardware en software. Met een toegewijd team krijgt u niet alleen een bekwaam team, maar ook alle benodigde software en hardware aan de kant van de leverancier.

Kwaliteitscontrole

In tegenstelling tot freelancers die geen kwaliteitscontroleteam hebben, hebben leveranciers van softwareontwikkeling toegewijde kwaliteitsborgingsteams die de ontwikkelingsresultaten na elke voltooide fase beoordelen, handmatige en geautomatiseerde ontwikkelingstests uitvoeren en acceptatietests uitvoeren. En pas dan presenteren ze het aan jou.

Kortere time-to-market

De IT-industrie evolueert snel en om een ​​concurrentievoordeel te behalen, moet de tijd die wordt besteed aan softwareontwikkeling worden geminimaliseerd. Aangezien het toegewijde team zich fulltime met één project bezighoudt, is de voortgang behoorlijk indrukwekkend en heeft uw bedrijf daardoor een grotere kans om te slagen in de markt.

Begin met het gebruik van SDaaS

Het inhuren van een toegewijd softwareontwikkelingsteam om een ​​softwareontwikkelingsproject te beheren en af ​​te ronden, is de ideale optie, aangezien het effectief, tijdbesparend en flexibel bleek te zijn in termen van personeelsuitbreiding, waardoor u meer talent kunt aantrekken om robuuste software voor uw bedrijf te bouwen. bedrijf.

Bij SCAND bieden we een progressieve benadering van het softwareontwikkelingsproces. Onze aanpak omvat het nemen van de tijd om meer te weten te komen over de doelen en doelstellingen van uw bedrijf.

Alle services over de hele linie – van architectuur tot DevOps – zijn gekoppeld aan de doelstellingen van de klant die worden nagestreefd onder het SDaaS-model. Als een klant maar één persoon heeft die verantwoordelijk is voor softwareontwikkeling, kunnen wij het hele proces beheren.

We begrijpen natuurlijk dat niet elke klant de volledige set SDaaS-services nodig heeft. Klanten kunnen ook kiezen voor individuele diensten die passen bij hun specifieke behoeften. Ongeacht wat onze klanten kiezen, een volledig assortiment van SDaaS-services of individuele services, wij leveren oplossingen die gericht zijn op doelstellingen – niet alleen op het verkopen van uren.

Als u op zoek bent naar een ervaren toegewijd team, neem dan contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen doen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart