Bekijk de BUILD 2021 Keynote voor toepassingsontwikkeling

We hebben dit jaar een geweldige tijd gehad op de BUILD 2021-conferentie. Mijn team en ik hebben heel hard gewerkt om een ​​geweldige Application Development Keynote samen te stellen en ik denk dat we het op een manier hebben gedaan die je misschien zou verrassen. Bekijken!

Er is nog nooit een tijd geweest waarin ontwikkelaars meer toegang hadden tot tools en services om productiever te zijn. Sluit je aan bij Scott Hanselman en enkele van zijn vrienden en laat alle innovatieve manieren zien waarop ontwikkelaars succesvol kunnen zijn.

Met in de hoofdrol:

Genieten!


Sponsor: Bouw uw apps waar uw klanten zijn. Oracle for Startups levert een bedrijfscloud zonder lock-in, zodat u met vertrouwen achter elke klant aan kunt gaan. Kom meer te weten.

Over Scott

Scott Hanselman is een voormalig professor, voormalig hoofdarchitect in financiën, nu spreker, consultant, vader, diabetespatiënt en Microsoft-medewerker. Hij is een mislukte stand-upstrip, een cornrower en een boekauteur.


twitter
abonneren
Over Nieuwsbrief

Hosting door
Gehost in een Azure App Service

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart