Het Angular-team kondigt een nieuw proces aan voor functieverzoeken

Angular heeft een nieuw geautomatiseerd proces voor het aanvragen van functies aangekondigd dat het de komende weken zal implementeren nadat het team ontdekte dat een groot deel van de verzoeken van de drie belangrijkste opslagplaatsen functieverzoeken waren.

In het nieuwe proces beoordeelt een Angular-teamlid een ticket handmatig en identificeert het als een functieverzoek of een probleem. Vervolgens zal het Angular-team verifiëren of functieverzoeken aansluiten bij bestaande projecten op de roadmap en kijken of ze prioriteit moeten geven of niet (in welk geval ze een stemproces van 60 dagen doorlopen).

GERELATEERDE INHOUD: Angular versie 12 nu beschikbaar

Als een functieverzoek voldoende stemmen verzamelt binnen de periode van 60 dagen, zal de bot het automatisch markeren voor overweging. Angular overweegt ook verzoeken met 20 of meer stemmen en herhaalt of een ander aantal stemmen betere resultaten oplevert.

Het team zal het vervolgens handmatig opnieuw beoordelen en kijken of het overeenkomt met de toekomstvisie van Angular, en als dat het geval is, wordt het naar de wachtrij voor prioriteiten verplaatst. Als dit niet het geval is, zal Angular het afsluiten met een uitleg en bepalen of de functie beter past bij een externe module die de community kan verspreiden als onderdeel van het platform.

“Hoewel het verleidelijk is, is het onrealistisch en ongezond om alle verzoeken om functies op te nemen. Als Angular deze weg inslaat, bestaat het risico dat het framework onleesbaar en ononderhoudbaar wordt. Maar dergelijke feedback is duidelijk kostbaar – er komen honderden heldere ideeën uit de gemeenschap die goed aansluiten bij de toekomstvisie van Angular en het ontdekken waard zijn, ”schreef Minko Gechev in een blogpost.“Door actief meer functieverzoeken te sluiten, scheppen we betere verwachtingen en maken we duidelijk dat we ons proberen te concentreren op het werk dat van invloed is op het grootste aantal ontwikkelaars.”

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0