Registreer gratis voor Microsoft BUILD 2021! En bekijk de Developer Keynote op dag 2

Hallo vrienden! Microsoft BUILD 2021 staat voor de deur. U kunt u hier GRATIS registreren voor BUILD 2021 en u kunt online deelnemen! ik ga zijn het geven van de Developer Keynote op dag 2 in dit segment (rond 9 uur PST) en ik kan je garanderen dat je nog nooit zoiets hebt gezien. Hier is een voorproefje van de EERSTE 60 SECONDEN van de Keynote voor ontwikkelaars van dag 2!

ACTIE: Registreer hier gratis voor BUILD 2021! Waarom registreren? Dat hoeft niet, je kunt gewoon de site bezoeken en de stream bekijken als je wilt, maar als je je registreert, kun je LIVE vragen stellen en LIVE communiceren met het team!

Zorg er ook voor dat u zich aanmeldt Microsoft Build Cloud Skills Challenge! Je voltooit modules in Microsoft Learn, leert wat coole dingen EN (geloof het of niet) je kunt een ontmoeting met mij winnen! Hoe raar is dat? Iemand dacht dat ik een prijs voor iemand zou zijn. Mijn vrouw is niet onder de indruk. Hoe dan ook, je kunt vergaderingen winnen – consultaties als je zin hebt – met mij en andere Microsoft Engineers, dus meld je vandaag nog aan!

Hier is mijn persoonlijke schema voor de America’s Timezones en als je aan de andere kant van de planeet bent, hier is een BUILD-schema geoptimaliseerd voor JOUW tijdzones!

Tot ziens! Ik mis jullie allemaal en ik hoop dat jij en je gezinnen veilig en in orde zijn.


Sponsor: Verleng uw landingsbaan en vergroot uw bereik. Oracle for Startups levert enterprise cloud tegen een startup-prijskaartje met gratis cloud-credits om u te helpen de grote vis binnen te halen – vol vertrouwen. Kom meer te weten.

Over Scott

Scott Hanselman is een voormalig professor, voormalig hoofdarchitect in financiën, nu spreker, consultant, vader, diabetespatiënt en Microsoft-medewerker. Hij is een mislukte stand-upstrip, een cornrower en een boekauteur.

facebook
twitter
abonneren
Over Nieuwsbrief

Hosting door
Gehost in een Azure App Service

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart