GrapeCity brengt Documents v.4.1 en ActiveReportsJS v2.1 uit

GrapeCity heeft onlangs de releases aangekondigd van zowel GrapeCity Documents v.4.1 als ActiveReportsJS v2.1.

De Documents API-productlijn van GrapeCity biedt API’s met een kleine footprint voor Excel, Word, PDF, Imaging en JavaScript PDF-viewer. De nieuwste versie bevat verbeteringen voor GrapeCity-documenten voor PDF, PDF-viewer, Documenten voor Word, Imaging en Excel.

GrapeCity Documents for Excel (GcExcel) biedt nu ook meer functies voor SpreadJS-integratie, zoals ondersteuning voor RangeTemplate-celtypen.

Bovendien bevat de Documenten-update een nieuwe handtekeningtool waarmee eindgebruikers grafische handtekeningen aan PDF-documenten kunnen toevoegen. Het bevat ook updates voor de bestaande .NET Excel Library en API-toolkit. Aanvullende details voor de GrapeCity-documenten v.4.1 zijn beschikbaar hier.

“In deze release richten we ons op het versterken van onze bestaande functieset en prestatiestatistieken en het bieden van volledige ondersteuning van gevraagde en veelgevraagde functies”, aldus Shilpa Sharma, de productmanager van GrapeCity.

De andere recente uitgave van GrapeCity, ActiveReportsJS v2.1, verbetert de productervaring voor ontwikkelaars, rapportauteurs en eindgebruikers met aanzienlijke verbeteringen voor de zelfstandige rapportontwerpers en de eindgebruikerontwerpercomponenten. ActiveReports is ontworpen om op code gebaseerde platformonafhankelijke rapportage te bieden.

Volgens het bedrijf is de ontwerpcomponent van de eindgebruiker niet langer afhankelijk van bootstrap-stijlen en zal het niet conflicteren met de CSS van een applicatie. Expression Syntax maakt het nu gemakkelijk om dynamische rapportinhoud te lezen en te schrijven en met de updates Tablix Wizard kunnen ontwikkelaars direct draaitabelrapporten maken.

De nieuwe ActiveReports-release upgradet ook de ontwerptoolkit van JavaScript-ontwikkelaars voor intuïtieve en dynamische rapporten.

Met het nieuw toegevoegde Rich Text Report kunnen ontwikkelaars statische of dynamische gemengde tekst in rapporten weergeven. Het kan mail-merge-rapporten of labels maken of voorgeformatteerde inhoud uit een gegevensbron weergeven.

ActiveReportsJS v2.1 wordt ook geleverd met nieuwe tutorials, zoals een herziene Report Author Guide voor het leren van fundamentele concepten en de Zelfstandige Report Designer-tutorial, zodat ontwikkelaars het primaire hulpmiddel van een rapportauteur beter kunnen begrijpen.

Aanvullende details over alle verbeteringen aan ActiveReportsJS v2.1 zijn beschikbaar hier.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart