KrakenD sluit zich aan bij de Linux Foundation als het Lura-project

De Linux Foundation heeft aangekondigd dat het het Lura-project, dat voorheen KrakenD heette.

Volgens de stichting is Lura een raamwerk voor het bouwen van API-gateways. Het fungeert als een aggregator voor microservices en is een declaratieve tool voor het maken van eindpunten.

“Door te worden gehost bij de Linux Foundation, zal het Lura-project de erfenis van het open source-framework KrakenD uitbreiden en beter voorbereid zijn om de massale acceptatie ervan onder meer dan een miljoen servers per maand te ondersteunen”, aldus Albert Lombarte, CEO van KrakenD. “Het open bestuursmodel van de Foundation zal de ontwikkeling en de ondersteuning van de gemeenschap voor dit verbazingwekkende succes versnellen.”

Mike Dolan, senior vicepresident en algemeen manager van projecten bij de Linux Foundation, voegde toe: “Het Lura-project is een essentieel verbindingsweefsel voor applicaties en diensten in open source cloudprojecten en daarom is het een logische beslissing om het bij de Linux Foundation te hosten. We kijken ernaar uit om de open bestuursstructuur te bieden om de enorme groei van Lura Project te ondersteunen. ”

KrakenD is gemaakt in 2016. Partners van het project zijn onder meer 99P Labs, Ardan Studios, Hepsiburada, Openroom, Postman, Skalena en Stayforlong.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart