Hoe helpt uw ​​bedrijf zijn klanten met het monitoren van digitale ervaringen

Nik Koutsoukos, vice-president productmarketing bij Catchpoint uitgelegd:

In een digitale economie die mogelijk wordt gemaakt door cloud, SaaS en IoT, zijn er veel applicaties en gebruikers die overal kunnen worden geplaatst. Catchpoint is het enige Digital Experience Observability-platform dat de huidige diversiteit aan locaties van klanten en medewerkers en applicatiedistributie kan opschalen en ondersteunen.

We stellen ondernemingen in staat proactief de bereikbaarheid, beschikbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid van gebruikers en applicaties te detecteren, identificeren en valideren in een steeds complexere digitale leveringsketen. Marktleiders zoals Google, L’Oréal, Verizon, Oracle, LinkedIn, Honeywell en Priceline vertrouwen op het kant-en-klare monitoringplatform van Catchpoint om proactief de ervaringen van klanten en medewerkers te detecteren, repareren en optimaliseren.

GERELATEERDE INHOUD: Digitale ervaring die de sleutel is tot ondersteuning van een gedistribueerd personeelsbestand

Ons platform bestaat uit vier belangrijke componenten waarmee u uw digitale monitoringinitiatieven naar een hoger niveau kunt tillen:

  • Proactieve, echte synthetische monitoring: Maakt gebruik van het grootste openbare wereldwijde netwerk in de branche en de mogelijkheid om overal in het bedrijfsnetwerk en datacenter actieve gegevens te verzamelen, zodat u een eersteklas gebruikerservaring kunt bieden.
  • Real User Monitoring: Biedt een gratis beeld van de werkelijke ervaring van uw gebruikers. Onze RUM-oplossing helpt u snel prestatieproblemen op te lossen, conversies te optimaliseren en betere en winstgevendere zakelijke beslissingen te nemen.
  • Netwerkbewaking: Detecteert proactief problemen in uw hele netwerk – van laag 3 tot laag 7 – om de MTTR te verlagen en de digitale ervaringen van eindgebruikers te verbeteren.
  • Eindpuntbewaking: Ontketent de kracht van uw digitale werkplek, zodat u precies kunt zien wat uw medewerkers op hun scherm zien. Isoleer de oorzaak van vertragingen voor het apparaat, het netwerk of de applicatie om problemen die de gebruiker beïnvloeden snel te identificeren en op te lossen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Pan-Belgium
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart